

Generalforsamling den 19. Marts 2024

i Ejby Medborgerhus, Gemsevej, Ejby kl. 19:00

Dagsorden iflg. Vedtægterne:

- 1. Valg af dirigent og referent.
- 2. Orientering om tilstedeværelse, stemmeberettigede medlemmer samt fuldmagter
- 3. Bestyrelsens beretning ved formanden eller dennes stedfortræder.
- 4. Valg af stemmetællere.
- 5. Forelæggelse og godkendelse af det reviderede regnskab ved kassereren.
- 6. Beslutning om kontingent for det kommende år.
- 7. Forelæggelse af budget til godkendelse.
- 8. Behandling af indkomne forslag. Forslag til behandling på generalforsamlingen skal sendes til formanden senest 8 dage førend generalforsamlingen.
- 9. Valg af Bestyrelse ifølge § 4. Følgende er på valg :

Dorte Andersen (Formand) Genopstiller

Michael Bang-Achton (kasserer) Genopstiller

Søren Brask Genopstiller

Jan B. Larsn Genopstiller

Øvrig bestyrelse er :

Karsten Kjær

Mogens Jørgensen

Martin Päevatalli

Valg af suppleanter iflg. §4. På valg:

Karsten Frandsen Genopstiller

Ubesat Suppleant plads Kandidater?

10. Valg af revisor. På valg: Dorthe Ingvorsen Genopstiller

Valg af revisorsuppleant for 2 år. På valg: Mogens Gammel Pedersen

11. Eventuelt

Foreningen vil være vært med et glas vin, en øl eller vand under generalforsamlingen.

Vel Mødt

Bestyrelsen for Ejby Borgerforening.