Velbesøgt arrangement på Vittenbjerggård og Organic Market

I borgerforeningen var vi rigtig heldige med vejret da vi 1. Juni besøgte Organic Market ved Vittenbjerggård.

Den unge iværksætter Nynne, fortalte historien bag Organic Market. Sammen med sin mand, Rasmus startede de med udkørsel af brød, men konceptet holdt ikke, så de gik i tænkeboks. De kom op med idéen til Organic Market selvbetjeningsbutikken, der er enkelt at betjene, når App’en er installeret.

Nynne tilbød smagsprøver af deres brød og kager, samt udvalg af de bedste oste fra Ostebørsen på Fyn, som drives af Rasmus’ familie. Der var fra deltagerne stor ros til kvalitet og smag af brød og kager. Især ostene skabte begejstring
Snart kommer de med lækre grill pakker i butikken. Alt er naturligvis økologisk

Det var dejligt at se hvor god samtalen var mellem deltagerne indbyrdes, samt med Nynne og Jørgen, der driver Vittenbjerggård med familien. De har jo som supplement gårdudsalg af kartofler og grønsager, æg, og hampefrø i sæsonen.