Ejby Borgerforenings hjemmeside har fået et friskt nyt design med responsivt design

Efter omhyggelig planlægning og dedikeret arbejde er Ejby Borgerforenings hjemmeside nu blevet relanceret med et helt nyt design, der lover at forbedre brugeroplevelsen markant. Den opdaterede hjemmeside, der huser et væld af nyheder, events og projekter, er nu udstyret med et responsivt layout, der gør det nemt og praktisk at besøge hjemmesiden på alle enheder.

Den nye hjemmeside vil nu tilpasse sig skærmen på både computere, tablets og smartphones, hvilket giver dig en mere strømlinet og behagelig navigationsoplevelse. Uanset om du er på farten eller sidder ved dit skrivebord, kan du nu få adgang til alle de ressourcer og oplysninger, Ejby Borgerforening tilbyder, uden besvær.

Har du kritik eller oplever eventuelle problemer med det nye layout opfordres du til at tage kontakt hjemmesidens supportteam

Skriv til Support

Bestyrelsen synes denne opdatering markerer en spændende milepæl for hjemmesiden, der stræber efter at forblive relevant og brugervenlig i den hastigt udviklende digitale verden.

Der er stor ros fra bestyrelsen til det flotte resultat af Martins gode arbejde.

Det kan oplyses, at bestyrelsesmødet den 19. September er aflyst grundet møde sammenfald / mange afbud.

Næste bestyrelsesmøde er derfor den 24. Oktober

Ejby Borgerforening får nyt logo

Logoet, der viser et majestætisk egetræ i en smuk grøn farve, er mere end blot et symbol på Ejby’s naturrigdom. Det repræsenterer også den dybe forbindelse, som folk i Ejby har til deres omgivelser og hinanden. Dets grene strækker sig ud som en åben invitation til at forenes og skabe et stærkere, mere sammentømret fællesskab.