Nyheder

Vittenbjerggård og Organic Market

Velbesøgt arrangement på Vittenbjerggård og Organic Market.
I borgerforeningen var vi rigtig heldige med vejret da vi 1. Juni besøgte Organic Market ved Vittenbjerggård.

Læs mere


Velbesøgt Hjerteredderkursus

Velbesøgt Hjerteredderkursus
Onsdag d. 30 november Kl. 18, var 17 interesserede mødt op til et læringsrigt og informativt kursus i HLR (Hjerte-Lunge-Redning) i Ejby Medborgerhus.

Læs mere


Moseprojektet 2022

Ejby borgerforening var inviteret ned og se byggeprojektet af gangbroen i Ejby Mose. Meget flot projekt med Lærke-, ege- og robinie træ.
De regner med at projektet er færdigt om en måned, og dér vil Ejby Borgerforening lave en lille indvielsesfest med lidt til ganen.

Læs mere


Aktiviteter

Intet fundet.

Projekter

Intet fundet.

Jeg ønsker at blive medlem af Ejby Borgerforening

Skriv venligst dit navn, e-mail og telefonnummer, som vi skal bruge til din indmeldelse.Du vil, så hurtigt som muligt få en kvittering på anmodning om medlemskab.

Det årlige kontingent fastsættes på generalforsamlingen hvert år.Generalforsamlingen besluttede, at kontingentet i 2023 er kr. 100 kr.

  Om Ejby Borgerforening

  Ejby borgerforening blev stiftet i 2016 som en sammenslutning af Ejbys borgere med henblik på, at repræsentere dig og din nabo samt resten af borgerne i Ejby og omegn over for myndighederne i Køge.

  Vi ønsker at styrke samhørigheden mellem Ejby by og omegns borgere, foreninger, interessegrupper, institutioner og erhvervslivet på områder, hvor der er fælles interesser.

  Vi har brug for opbakning fra alle i Ejby, kun på den måde kan vi få større indflydelse på udviklingen af vores by, vores lokalsamfund og infrastruktur, herunder butikslivet, cykelsti til Køge, busruter og meget andet.

  Vi glæder os til at byde dig velkommen i Ejby Borgerforening.

  Du kan skrive til Ejby Borgerforeningved at bruge vores kontaktformular